Bemutatkozás

2000 júniusában nyitottuk Siker nevű önkiszolgáló éttermünket és kávézónkat Szombathelyen, a Zanati út végén található Tesco Hipermarketben. Célunk az volt, hogy a nemzetközi trendnek megfelelően az áruházba látogatóknak kultúrált és színvonalas vendéglátóhelyet biztosítsunk, illetve szolgáltatásunkat az áruház mellett elvezető főúton közlekedők is igénybe vehessék.

Az étterem tágas és kényelmes bútorzattal berendezett belsővel rendelkezik, az ételajánlat és az árak a kiszolgáló pult felett kivilágított táblákon tekinthetők meg. A fizetés az italos pultnál történik, ahol minden olyan ital rendelhető, amely az átlagos vendéglátó egységekben elérhető. Hogy a frissen sültek valóban frissek és melegek maradjanak, szinte rendhagyó módon pultosaink és szakácsaink viszik ki elkészülte után az ételt a megrendelőknek. Odafigyelünk arra, hogy a hagyományos magyaros ételek mellett kímélő ételekkel, ritka és egészséges – például mangalica és szürkemarha -, valamint idehaza is népszerű külföldi ételspecialitásokkal (például gyros) is rendelkezzünk. Késő tavasztól kora őszig egy hangulatos, szépen kialakított és virágosított terasszal is a vendégek rendelkezésére állunk, amelyik a klasszikus kerthelyiségek miliőjének is megfelel.

Itt is található egy söntés, ahol ital és fagylalt is rendelhető. Árszínvonalunkat a fizetőképes keresletnek megfelelően alakítottuk ki. Nagy előnye az egység elhelyezkedésének, hogy közvetlen mellette postahivatal és lottózó is található, a parkolás pedig ingyen biztosított. Minden olyan nap a vendégek rendelkezésére állunk, amikor a hipermarket is nyitva van. Reméljük, hogy aki hozzánk betér, kellemes emlékekkel és elégedetten távozik és visszatér.

Ételkínálat

Rendezvényszervezés

A helyi vendéglátás mellett rendezvényszervezéssel- és lebonyolítással is foglalkozunk.

Ez magában foglalja a rendezvények megtervezését és komplett lebonyolítását is. Kitelepülünk sörsátrakkal, annak berendezésével, biztosítjuk a teljes ellátást, és igény esetén műsorról is gondoskodunk. Természetesen a svédasztalos megoldást is vállaljuk.

Hidegtálakat készítünk akár a megrendelő által kért, összeállított módon is.

Magánszemélyek ugyanúgy fordulhatnak hozzánk, mint cégek, vállalkozások, intézmények, legyen az névnap, születésnap, ballagás, érettségi találkozó, családi nap, céges bemutató, alkalmi parti vagy egyéb esemény. Lehetőség szerint minden igényt színvonalasan, megbízhatóan elégítünk ki.

...

Telefon

Mobil

06/30/575-3029

Cím

9700 Szombathely, Zanati út 70.

A Tesco Hipermarketben

E-mail: tesco@isis-com.hu

Nyitva tartás

Hétköznap: 9.00 - 21.00-ig

Szombat: 8.00 - 21.00-ig

Vasárnap: 8.00 - 19.00-ig